ΤΟ “ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ”
ΞΕΚΙΝΗΣΕ!!!

Πέμπτη, 5 Σεπτεμβρίου, 2019

 

Μπούμερανγκ η σκευωρία
κατηγορούμενοι
οι κατήγοροι, οι ψευδομάρτυρες
και οι κουκούλες…

 

Πολιτικός και Δικαστικός
σεισμός
η Εισαγγελική έρευνα για τη σκευωρία
που διέταξε ο Άρειος Πάγος

 

“Το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους”…
Που ξεστόμισε πομπωδώς ο Ρασπούτιν εξ ονόματος μεγαλο-σκευωρών

και φαυλο-σκευωρίας…
ΓΥΡΙΣΕ, ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ!

 

Η “βρώμικη επιχείρηση” ξεσκεπάστηκε. Κατέρρευσε στον επόμενο τόνο…
Τραβήχτηκε το ράσο. “Βούιξε” το όνομα που μισοκρυβόταν…
Έπεσαν οι κουκούλες. Στο φως οι ψευδομάρτυρες!

 

Όλοι αυτοί τώρα, μπροστά στους εισαγγελείς διαφθοράς

με απόφαση του Αρείου Πάγου.
Μπούμερανγκ. Κατηγορούμενοι, οι κατήγοροι.

 

ΞΕΚΙΝΗΣΕ, η ιστορική απάντηση που βρόντηξε κατάμουτρα στους Μακιαβέληδες
“θα τους πάω ως το τέλος”!

 

Αρχίζουν στον Αρειο Πάγο οι έρευνες για τις καταγγελίες πολιτικών και δικαστικών ότι η υπόθεση της Novartis, αποτελεί πολιτικοδικαστικό σκάνδαλο και σκευωρία,με δύο αντεισαγγελείς του ανωτάτου δικαστηρίου να έχουν αναλάβει να ερευνήσουν τα καταγγελόμενα.

 

Ηδη ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής έχει ξεκινήσει την έρευνα για τις καταγγελίες του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρώην αντιπροέδρου της κυβέρνησης Ευάγγελου Βενιζέλου αλλά και του επιτρόπου στην Ευρωπαϊκή Κοινότητα έως πρότινος Δημήτρη Αβραμόπουλου.

 

Και οι τρεις αναμένεται να κληθούν σε κατάθεση για όσα έχουν καταγγείλει κατά εισαγγελέων, προστατευόμενων μαρτύρων αλλά και πρώην κυβερνητικών παραγόντων που ενεπλάκησαν σύμφωνα με τις καταγγελίες με τον ένα η τον άλλο τρόπο στην υπόθεση.
Στο μικροσκόπιο εισαγγελείς και πρώην κυβερνητικό στέλεχος

 

Οι καταθέσεις των Σαμαρά, Βενιζέλου και Αβραμόπουλου, μόλις ολοκληρωθούν ως το τέλος του μήνα θα οδηγήσουν την υπόθεση στη Βουλή πυροδοτώντας κοινοβουλευτικές διαδικασίες με συγκρότηση προανακριτικής επιτροπής που ήδη έχει προαναγγελθεί.

 

Παράλληλα οι έρευνες κινούνται γύρω από τους εισαγγελείς που οργάνωσαν τις καταθέσεις των προστατευόμενων μαρτύρων αλλά και το ρόλο πρώην κυβερνητικού στελέχους που είχε καταγγελθεί και από πολιτικούς και από δικαστές για παρεμβάσεις στην υπόθεση και για ενοχοποίηση πολιτικών αντιπάλων χωρίς στοιχεία.

 

Παράλληλα ερευνώνται οι καταγγελίες του αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Αγγελή που έχει μιλήσει για λανθασμένους δικαστικούς χειρισμούς στην υπόθεση αλλά και για την εμπλοκή σε αυτή πρώην κυβερνητικού στελέχους που φέρει το προσωνύμιο «Ρασπούτιν», για τον οποίο καταγγελίες έχει κάνει και η πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς Ελένη Ράικου,

 

ενώ σχετικά με τους δικαστικούς χειρισμούς στην υπόθεση και τις τυχόν ευθύνες των εισαγγελέων που χειρίστηκαν την έρευνα, πέραν του αντεισαγγελέα Ευάγγελου Ζαχαρή στον Αρειο Πάγο έρευνες διενεργεί και ο αντεισαγγελέας επίσης Λάμπρος Σοφουλάκης.