ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ …

Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου, 2011

Ξεσκέπασε κρατικά απόρρητα ο Γιλμάζ. Τυχαίο;

Μεγάλες φωτιές – «αντίποινα» στην Ελλάδα

στα μυστικά κονδύλια της Τουρκίας (!!!)

ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ-ΣΟΚ

Αφύλακτη διάβαση, η χώρα…

 

Ανατριχιαστική αποκάλυψη!

Οι Τούρκοι, στα μυστικά τους κονδύλια

διατηρούν ΕΝΕΡΓΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ άμεσων αντιποίνων στην Ελλάδα…

Όποτε, θεωρούν ότι ενισχύουν τις συνεχείς διεκδικήσεις τους. Κυρίως, στο Αιγαίο

Αισθάνεσαι βαθιά ανησυχία. Φρίκη.

Πρώτον, γιατί η κυνική ομολογία δεν προέρχεται από κάποιον άνευ σημασίας, αλλά από έναν πρώην Τούρκο πρωθυπουργό.

Δεύτερον, αποκαλύπτεται

ότι υπάρχει διαρκές κρυφό σχέδιο δολιοφθορών

και ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ τούρκων πρακτόρων που χτυπάει και μέσα στη χώρα

Και τρίτον, διαπιστώνεται

ότι η χώρα μας, είναι αφύλαχτη διάβαση.

Χωρίς, πολιτική επαγρύπνηση. Ενημέρωση.

Χωρίς ΙΣΧΥΡΑ ΝΕΥΡΑ εθνικής ασφάλειας.

Κατακαίνε τόσα χρόνια τον τόπο (ολοκαύτωμα, μετά  νησιά, Μακεδονία, Πάρνηθα – Πεντέλη και η Πελοπόννησος) και οι εδώ υπεύθυνοι  – με κομματικές (δήθεν) μυστικές υπηρεσίες – παραμένουν θεότυφλοι. Πάντα ανενημέρωτοι. Ανίκανοι. Πάλι, ασυγχώρητοι. Στην περίπτωση, για ΜΕΙΖΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΜΑ

Δεν βλέπουν, όπως και στην οικονομική συμφορά που προκάλεσαν, πέρα από τη μύτη τους.

Οι τούρκοι βλέπουν με ποιους έχουν να κάνουν.  Προχωρούν βήμα – βήμα (ακόμα και με σαμποτάζ) τα επεκτατικά τους σχέδια σε βάρος της Πατρίδας μας.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας “Μπιργκιούν” ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά:

“Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.

Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.

Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό”, είπε!

Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες “δυνάμεις” που είχαν σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.