ΚΑΛΠΑΣΜΟΣ
ΚΑΙ ΝΙΚΗ!

Τετάρτη, 5 Ιουλίου, 2017

 

“Έσπασε κούπες” το άλογο
του Δημήτρη Μελισσανίδη

 

Εκτυφλωτικός εκσυγχρονισμός
του ιπποδρόμου από τον ΟΠΑΠ

 

Γύρισε στις παλιές δόξες. Έκρηξη κόσμου στον ιππόδρομο.

Μποτιλιάρισμα, συνωστισμός, τζόγος…

Εντυπωσιακή οργάνωση.

Ολόκληρο τάγμα εξειδικευμένου προσωπικού εξυπηρετούσε αστραπιαία τις πολυπληθείς ομάδες επισκεπτών. Φροντίδα 5άστερου ξενοδοχείου.

 

Με δύο λέξεις:

ΕΚΤΥΦΛΩΤΙΚΟΣ Ο ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ “ΕΝ ΥΠΝΩΣΕΙ” ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΠΑΠ

 

To «χρυσό άλογο» όπως συνηθίζεται να αποκαλείται ο νικητής του Ελληνικού Ντέρμπι για την κάθε χρονιά, είναι ο 3ετής ίππος “You talking to me” (ΓΙΟΥ ΤΟΚΙΝ ΤΟΥ ΜΗ) ο οποίος σήμερα Τετάρτη 5/7/2017 κατέκτησε το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι με χρόνο 2΄35’’ 54 στην απόσταση των 2400 μέτρων! Ιδιοκτήτης του νικητή είναι οι Aegean Stables της οικογένειας Μελισσανίδη! Προπονήτρια του νικητή είναι η Ειρήνη Κεράτσα η οποία είναι η πρώτη γυναίκα προπονητής που κατακτά ιπποδρομία Ντέρμπι! Αναβάτης του νικητή είναι ο Δημήτρης Δρόσος ο οποίος κατακτά για δεύτερη φορά στην καριέρα του ιπποδρομία Ντέρμπι! Οπως βλέπετε τόσο το άλλογο όσο και ο αναβάτης είναι ντυμένοι στα κιτρινόμαυρα.

 

Ο νικητής οδήγησε αμέσως την κούρσα, έκανε σωστή κατανομή δυνάμεων και στην τελική ευθεία κατάφερε να αποκρούσει όλες τις επιθέσεις των αντιπάλων του! Το χρηματικό έπαθλο για την ιδιοκτησία του νικητού ίππου ήταν τα 30.000€.

 

Ο ΟΠΑΠ ΑΕ και η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ έδωσαν σήμερα στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι την μεγαλύτερη λάμψη που γνώρισε ποτέ η κλασική αυτή ιπποδρομία της χρονιάς! Μεγάλα ονόματα από τον χώρο του αθλητισμού και του θεάματος, μεγάλες εταιρίες χορηγών για όλες τις ιπποδρομίες, ισχυροί επιχειρηματίες, άνθρωποι από τον πολιτικό χώρο, ήταν σήμερα όλοι στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο!

 

Η γιορτή κρατάει ακόμα στο Μαρκόπουλο για μικρούς και μεγάλους! Μεγάλοι και παιδιά έζησαν μια μοναδική εμπειρία σήμερα στον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο! Ειδικά οι παράπλευρες δραστηριότητες για τους μικρούς φίλους που βρέθηκαν σε αυτή την γιορτή, ήταν κάτι το πρωτόγνωρο για τα Ελληνικά ιπποδρομιακά δεδομένα!

 

Κατά κοινή ομολογία, το 71ο Ελληνικό Ντέρμπι τόσο σαν θέαμα αμιγώς ιπποδρομιακό όσο και με την διοργάνωση της όλης εκδήλωσης, δεν είχε τίποτα να ζηλέψει από τα μεγάλα ιπποδρομιακά γεγονότα της Ευρώπης αλλά και παγκόσμια! Το εγχείρημα του ΟΠΑΠ ΑΕ να δώσει και πάλι την αίγλη στις ιπποδρομίες που είχαν στο παρελθόν αλλά και τις ανεβάσει και ένα ακόμα μεγαλύτερο επίπεδη δείχνει πως πετυχαίνει!