«ΑΥΤΟΙ, ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ
ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ»…

Πέμπτη, 21 Δεκεμβρίου, 2017

Περιοχή 51. Νεβάδα, Ηνωμένων Πολιτειών. Η μυστική Βάση με τα πολλά μυστικά. Παραμένει, απροσπέλαστη για όλους…

 

 

Διαπιστώθηκε ότι οι εξωγήινοι
έχουν ΣΠΑΣΕΙ τα όρια
της ανθρώπινης τεχνολογίας

 

Μυστικό πρόγραμμα των ΗΠΑ
αποκαλύπτει
ότι η Γη είναι υπό μεγάλη απειλή

 

 

Απίστευτη ανατροπή.

Ανήσυχη σοβαρότητα, ξαφνικά, στα «ρετιρέ» εξουσίας των ΗΠΑ.

 

Ίσως, για πρώτη φορά παύει να είναι μύθος…

Η παγκόσμια μυθολογία, την ύπαρξη εξωγήινης ζωής.

 

Ίσως, για πρώτη φορά από το 2014 οι πάνοπλες υπηρεσίες ασφάλειας των Ηνωμένων Πολιτειών –και του πλανήτη- πήραν στα σοβαρά τις φήμες για τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα.

 Που έβλεπαν, συνεχώς, οι πιλότοι.

Και τόσα χρόνια δεν τους πίστευαν(!)

 

Αμέσως, χτύπησε συναγερμός.

Καταστρώθηκε, μυστικό πρόγραμμα γιγαντιαίας έρευνας των ουρανών.

Όλα, τα 24ωρα.

 

Κάποια στιγμή, οι επίμονες αθόρυβες πτήσεις κατέβασαν στη Γη μήνυμα τρόμου.

Που προκάλεσε άμεση κινητοποίηση όλων των αμυντικών μηχανισμών.

 

Τι διαπιστώθηκε;

Ότι υπάρχουν ισχυρότατες αποδείξεις,

Ότι οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους στο Σύμπαν.

 

Πρώτο ερώτημα, γιατί κρατάνε επτασφράγιστο μυστικό το ποιες είναι αυτές οι ισχυρότατες αποδείξεις.

 

Πρώτη απάντηση, ότι δεν θέλουν να τρομάξει ο κόσμος.

Φθηνή δικαιολογία. Δε πείθει…

 

Δεύτερη απάντηση, ότι δεν επιθυμούν να πληροφορηθούν την είδηση οι ανταγωνιστές των ΗΠΑ.

Ευτελής ισχυρισμός. Δεν πείθει…

 

Η τρίτη απάντηση ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

Που τουλάχιστον προς το παρόν ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να δοθεί στη δημοσιότητα για ευνόητους λόγους…

 

Ο κυρίαρχος λόγος; «Κλάφτα Χαράλαμπε»…

Η στενή παρακολούθηση των ΑΤΙΑ διαπίστωσε τη συντριπτική υπεροχή τους από την ανθρώπινη τεχνολογία.

 

Υπερηχητικές ταχύτητες. Χαμηλή παρατηρησιμότητα. Και άλλες εξώκοσμες δυνατότητες που καταργούν τους νόμους της Αεροδυναμικής.

 

Για όσους δεν κατάλαβαν…

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΙΝΟ. ΑΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ.

 

Σύμφωνα με τα Διεθνή ΜΜΕ την προσωπική του πεποίθηση ότι δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν και ότι εξωγήινη ζωή μπορεί να έχει ήδη επισκεφθεί τον πλανήτη μας εξέφρασε ο επικεφαλής του μυστικού προγράμματος του υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ για τον εντοπισμό UFO.

 

H παραδοχή αυτή του Luis Elizondo, διοικητή του προγράμματος που τερματίστηκε πριν από μόλις πέντε χρόνια, έρχεται στον απόηχο της δημοσιοποίησης ενός βίντεο που δείχνει ένα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο να πετά πάνω από την ακτή της Καλιφόρνια το 2014.

 

Το βίντεο που κατέγραψαν πιλότοι του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ ήταν απόρρητο μέχρι πριν από λίγα 24ωρα, και η δημοσιοποίησή του έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων από τα διεθνή ΜΜΕ.

 

Το μυστικό πρόγραμμα των ΗΠΑ, με ονομασία «Advanced Aviation Threat Identification Programme» τερματίστηκε το 2012 λόγω περιορισμένων κονδυλίων, ωστόσο το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας παραδέχθηκε μόλις πριν από λίγες μέρες την ύπαρξή του.

 

Ο επικεφαλής του προγράμματος δηλώνει τώρα ότι, ανάμεσα στα στοιχεία που συγκέντρωσε η ομάδα του επί σειρά ετών, υπάρχουν «ισχυρότατες αποδείξεις» ότι οι άνθρωποι δεν είναι μόνοι τους στο σύμπαν.

 

Όπως είπε στο CNN στόχος της ομάδας του ήταν «η αναγνώριση, από πλευράς εθνικής ασφαλείας, ιπτάμενων αντικειμένων άγνωστης ταυτότητας που είτε βλέπαμε με τα ίδια μας τα μάτια είτε εντοπίζαμε σε ραντάρ ή μαθαίναμε γι’ αυτά μέσω αναφορών», αλλά και ο προσδιορισμός του βαθμού της απειλής σε κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

 

«Βρήκαμε πολλά πράγματα. Βέβαια υπάρχουν υπερβολές στα social media, αφού πολλοί χρήστες μην έχοντας πολλές πληροφορίες για το έργο μας προσπάθησαν να αυτοσχεδιάσουν. Ωστόσο υπάρχουν ακόμη πολλά πράγματα που δεν γνωρίζουμε.

 

Το σημαντικό είναι ότι καταγράψαμε κάποιους πολύ ενδιαφέροντες τύπους αεροσκαφών. Ιπτάμενα αντικείμενα που δεν φαίνονται να έχουν εμφανείς διατάξεις πρόωσης και πλοήγησης, αλλά μπορούν να πραγματοποιούν ελιγμούς που ξεπερνούν τα όρια της ανθρώπινης τεχνολογίας. Υπερηχητικές ταχύτητες, χαμηλή παρατηρησιμότητα και άλλες δυνατότητας που αψηφούν τους νόμους της αεροδυναμικής».

 

Σύμφωνα με τον κ. Elizondo, αρκετά από τα αεροσκάφη επιδείκνυαν ικανότητες που ούτε οι ΗΠΑ ούτε καμία άλλη χώρα θα μπορούσε να πετύχει μέσω της τεχνολογίας της.

 

«Δεν μπορώ να μιλήσω εκ μέρους της Κυβέρνησης, αφού δεν εργάζομαι πλέον για αυτή. Ωστόσο η προσωπική μου πεποίθηση είναι ότι υπάρχουν πολύ ισχυρές αποδείξεις ότι δεν είμαστε μόνοι μας, ό,τι κι αν σημαίνει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά στο CNN.