ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
‘’ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ’’…

Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου, 2018

Το δίδυμο που έριξε τον Νίξον, στοχοποιεί τώρα τον Τραμπ…

 

Κίνημα ανατροπής μέσα από τον Λ. Οίκο

Αποκαλούν τον Τραμπ

Ηλίθιο υψηλού κινδύνου (!!!)

 

 

Ο ένας εκ των δύο που έριξαν

Τον Ρίτσαρντ Νίξον

Ο νέος εφιάλτης του πλανητάρχη

 

 

Και οι δύο πασίγνωστοι. Γάτοι του μεσονυχτίου…

Έρευνα, στοιχεία, πένα, ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.

Και μπαμ και κάτω ο στόχος τους

Δύο ‘’Σέρλοκ Χομς’’, Καρλ Μπέρνσταϊν και Μπομπ Γούντγουορντ

Και οι δυο δαίμονες της ερευνητικής δημοσιογραφίας.

Νέος παγκόσμιος χαμός.

Δεν ήταν εύκολο.

Και όμως έγινε χάρη στο ΚΑΛΥΤΕΡΟ σύνταγμα στον κόσμο…

Δύο ρεπόρτερς καθαίρεσαν τον Νίξον. Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Αρμάτωσαν με συντριπτικά στοιχεία το διαβόητο Γουότεργκέιτ

 

Και οδήγησαν σε ατιμωτικό τέλος τον πλανητάρχη υπερδύναμης

Ο ένας από τους δύο, ο Μπομπ Γούντγουορντ, με βιβλίο-πυροβολαρχία που εξέδωσε

Έστρεψε ‘’οπλισμένες’’ αποκαλύψεις κατά του Ντόναλντ Τραμπ

Ένας νέος πόλεμος αρχίζει. Χωρίς κανόνες…

Η Αμερική πάλι, γυαλιά καρφιά.

 

Ο δαιμόνιος δημοσιογράφος, αρχίζει με την ερώτηση:

Είναι ο Τραμπ ένας ηλίθιος;”

 

Δεν κρύβεται, δίνει ο ίδιος απάντηση:

Στο Λευκό Οίκο κάποιοι το πιστεύουν”.

 

Και δεν διστάζει να πει βαριά ονόματα που εκτοξεύουν την αξιοπιστία του βιβλίου

Και καρφώνουν στον τοίχο τον εκτροχιασμένο πλανητάρχη

 

Ο προσωπάρχης Τζον Κέλι, τον έχει αποκαλέσει

Κατ’ επανάληψη ‘’ηλίθιο πρόεδρο’’.

 

Ο πριν προσωπάρχης, Ράινς Πρίμπους, αποκαλούσε την προεδρική κρεβατοκάμαρα

Εργαστήρι του διαόλου… “

 

Ο Υπουργός Άμυνας που… διόρισε, τον κάνει τ’ αλατιού:

Δεν σκαμπάζει από εξωτερική πολιτική και έχει Αντίληψη παιδιού 5ης Δημοτικού”!!!

Σε μια πρώτη ανάλυση του εκρηκτικού βιβλίου του Γούντγουορντ, ο πολιτικός αναλυτής του CNN Κρις Σιλίζα ευθύς εξαρχής λέει ότι είναι όσο άσχημο για τον Λευκό Οίκο μπορεί να φανταστεί κανένας. Ισως μάλιστα είναι και ακόμη χειρότερο.

Ο αναλυτής επιμένει ιδιαίτερα στο ότι ο Λευκός Οίκος δεν μπορεί να κάνει πολλά για να προσβάλει το περιεχόμενο του βιβλίου. Ο Γούντγουορντ είναι εξαιρετικά έμπειρος και αναμφισβήτητου κύρους δημοσιογράφος, στον οποίο όλοι θα μιλούσαν.

Σχεδόν το έκανε και ο Τραμπ, αν και όχι με την μορφή συνέντευξης για να είναι και αυτός πηγή του δημοσιογράφου. Είναι πιθανό ότι ο Τραμπ κάποια στιγμή θα εκραγεί κατά του δημοσιογράφου – όπως πάντα μέσα από κάποιο tweet.

Ίσως πάρει πίσω κάποια πράγματα, αλλά η γενική εντύπωση της αποδιοργάνωσης μέσα στον Λευκό Οίοκο, όπως την περιγράφει το βιβλίο θα μείνει. Με μία λέξη, καταλήγει ο Σιλίζα, η εικόνα που μας μένει για τον Τραμπ και την προεδρία του είναι «τρομακτική. Με δύο λέξεις, είναι απόλυτα τρομακτική».

 

“ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ…”

Για «προδοσία» μιλά ο Τραμπ και καλεί τους ΝΥΤ να παραδώσουν στην κυβέρνηση τον ανώνυμο συντάκτη-αξιωματούχο του Λεύκου Οίκου

Σάλο έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η δημοσίευση άρθρου γνώμης στους New York Times από έναν ανώνυμο αξιωματούχο του Λευκού Οίκου ο οποίος περιγράφει ένα κίνημα αντίστασης μέσα στην «καρδιά» της αμερικανικής κυβέρνησης.

 

Όπως αναφέρεται στο άρθρο, υπάρχει μια ομάδα εργαζομένων στο Λευκό Οίκο που εργάζεται προκειμένου να αποτρέψει τις χειρότερες παρορμήσεις του Τραμπ μέχρι να αποχωρήσει ή να απομακρυνθεί από τη θέση του προέδρου των ΗΠΑ.

 

Ο ανώνυμος συντάκτης χαρακτηρίζει αμοραλιστή και αντιδημοκρατικό τον Τραμπ προσθέτοντας ότι συνηθίζει να λαμβάνει συνήθως απρόσεκτες αποφάσεις που βασίζονται σε λάθος πληροφορίες.

 

Όπως γράφει, μάλιστα, η ομάδα αυτή εξέτασε μέχρι και το ενδεχόμενο απομάκρυνσης του Τραμπ βάσει διάταξης του Αμερικανικού Συντάγματος που προβλέπει την αντικατάσταση του προέδρου που «αδυνατεί να εκτελέσει τα καθήκοντά του».

 

«Οπότε θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να οδηγήσουμε την κυβέρνηση στη σωστή κατεύθυνση μέχρι να τελειώσει – με τον έναν ή τον άλλο τρόπο» γράφει ο συντάκτης του άρθρου.

 

«Θέλουμε η κυβέρνηση να πετύχει {…} και έχουμε ορκιστεί να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να προστατεύσουμε τους δημοκρατικούς θεσμούς ενώ παράλληλα θα προσπαθούμε να περιορίσουμε τις ορμές του Τραμπ μέχρι να φύγει από τον Λευκό Οίκο» συμπληρώνει.

 

Από την πλευρά του ο Τραμπ απάντησε με την προσφιλή στον ίδιο μέθοδο των αναρτήσεων στο Twitter. Αρχικά αναρωτήθηκε αν όλα όσα αναφέρονται στο άρθρο αποτελούν προδοσία και στη συνέχεια αναρωτήθηκε αν ο συντάκτης είναι υπαρκτό πρόσωπο. «Αν ο δειλός αυτός υπάρχει, οι Times πρέπει για λόγους εθνικής ασφάλειας να τον παραδώσουν στην κυβέρνηση» πρόσθεσε ενώ στο τελευταίο του tweet για το θέμα έγραψε: «προσπαθώ να καθαρίσω τον βούρκο και αυτός επανέρχεται. Μην ανησυχείτε, θα κερδίσουμε».