ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ
ΨΙΘΥΡΟΙ!..

Τετάρτη, 11 Μαρτίου, 2020

 

Ο Τζων Κένεντι αυτοσυστήνεται 
ποιος ακριβώς ήταν, 
με δικές του σημειώσεις 
που αποκαλύπτουν οι “Times”. 

 

Οι απίστευτες σημειώσεις για τον εαυτό του.
Που δημοσίευσαν οι “Times” προκάλεσαν “σοκ και δέος” σε όλη την υφήλιο.
Συγκλονίζει η φράση του,
ότι χωρίς γυναίκα την τρίτη μέρα τον τρέλαιναν οι πονοκέφαλοι!!! 

 

Διαβάστε τα γραπτά του που θα βγουν σε δημοπρασία.

 

Ο Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι είχε τόσο τρομερά μεγάλη σεξουαλική επιθυμία, ώστε μπορούσε να κοιμάται με τρεις γυναίκες μέσα σε μία νύχτα. Κάποτε, μάλιστα, είπε στον βρετανό πρωθυπουργό Χάρολντ Μακ Μίλαν ότι «αν δεν έχω γυναίκα για τρεις ημέρες, παθαίνω τρομερούς πονοκεφάλους», σύμφωνα με δημοσίευμα των βρετανικών The Times.

 

Οι εξωσυζυγικές σχέσεις του, με ασκούμενες, γραμματείς, ηθοποιούς και call girls, ελάχιστες τύψεις τού προκαλούσαν για τη σύζυγό του ή για το γεγονός ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης θα μπορούσαν να τον ξεσκεπάσουν. Ωστόσο, οι χειρόγραφες σημειώσεις που κρατούσε ο Κένεντι κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας το 1960 δείχνουν ότι ανησυχούσε μήπως η νίκη θα σήμαινε το τέλος των ερωτοτροπιών του.

 

Οι ειλικρινείς, μη λογοκριμένες σημειώσεις του, οι οποίες πρόκειται να βγουν σε πλειστηριασμό και αναμένεται να συγκεντρώσουν 20.000 δολάρια (περίπου 17.600 ευρώ), γράφτηκαν σε μια περίοδο που ο Κένεντι είχε αρρωστήσει με λαρυγγίτιδα και ο γιατρός του έδωσε την εντολή να μη μιλάει ενώ ταξίδευε.

 

Σε ένα σημείωμά του τον Οκτώβριο του 1960, όταν αναρωτήθηκε για τα σχέδια που είχε για διακοπές μετά την περίοδο των εκλογών, έγραψε: «Αν κερδίσω, ίσως Φλόριντα ή Πουέρτο Ρίκο. Αν χάσω, ο γύρος του κόσμου σε 180 ημέρες. Υποθέτω ότι αν κερδίσω οι μέρες μου με “κοκό” θα τελειώσουν».

 

Στη συνέχεια εκφράζει τον φόβο του για το γεγονός ότι η συμπεριφορά του θα μπορούσε να πάρει δημοσιότητα, γράφοντας: «Υποθέτω ότι θα με χτυπήσουν με κάτι πριν τελειώσουμε». Στο πίσω μέρος της σελίδας υπάρχει άλλη μια σεξουαλική αναφορά. Ο Κένεντι, ο οποίος είχε παντρευτεί με την καστανομάλλα Τζάκι το 1953, έγραψε: «Μπήκα στις ξανθιές».

 

Ο φόβος του ότι θα του τεθούν δύσκολες ερωτήσεις από τον Τύπο αποδείχθηκε, πάντως, αβάσιμος, καθώς μετά την είσοδό του στο Οβάλ Γραφείο συνέχισε, με απόλυτη απερισκεψία, να έχει έναν εξαιρετικά μεγάλο αριθμό παράνομων ερωτικών σχέσεων. Στις ερωμένες του συμπεριλαμβάνονται η Πάμελα Τέρνιουρ, σύζυγος του γραμματέα Τύπου του, η Τζούντιθ Κάμπελ Εξνερ, ερωμένη του αφεντικού της Μαφίας Σαμ Τζιανκάνα, η Ελεν Ρόμετς, η οποία ήταν μέλος οργανώσεων του Κομμουνιστικού Κόμματος στην Ανατολική Γερμανία, η Μίμι Μπέρντσλεϊ, μια 19χρονη εκπαιδευόμενη του Λευκού Οίκου, η Μέρι Μέγιερ, αδελφή του Μπεν Μπράντλεϊ, ο οποίος ήταν επικεφαλής του γραφείου του περιοδικού Newsweek στην Ουάσινγκτον, οι Πρίσιλα Γουέαρ και Τζιλ Κάουεν, δύο γραμματείς γνωστές ως Φιντλ και Φαντλ, οι οποίες δεν διέθεταν ικανότητες δακτυλογράφησης ή αρχειοθέτησης, και όπως πολλές φορές έχει ειπωθεί, η ηθοποιός Μέριλιν Μονρόε.

 

Η Μαντάμ Κλοντ, ιδιοκτήτρια ενός γαλλικού οίκου ανοχής τη δεκαετία του 1960, ισχυρίστηκε ότι ο Κένεντι ήταν μεταξύ των υψηλού προφίλ πελατών της. Και η Σάλι Μπέντελ Σμιθ, συγγραφέας του «Grace and Power: The Private World of the Kennedy White House», δήλωσε ότι της προκάλεσε έκπληξη η εμφανής ανησυχία του Κένεντι σχετικά με τις πιθανές ερωτήσεις που θα είχε να αντιμετωπίσει και το πιθανό τέλος στη συμπεριφορά του.

 

«Είναι αξιοσημείωτο το πόσο ο Τύπος κοίταζε προς την άλλη πλευρά», είπε η Σμιθ. «Ενας από τους λόγους για τους οποίους ο Τζακ ήταν τόσο σκανδαλωδώς ερωτιάρης, ήταν η σιγουριά του ότι ο Τύπος δεν θα τον ξεσκέπαζε. Ηταν απλώς μέρος του κώδικα της σιωπής εκείνη την εποχή». Δήλωσε ακόμη ότι η ανησυχία που εκδηλώνεται στις σημειώσεις του μπορεί να οφειλόταν σε «μια “σουβλιά” ενοχής ή ίσως να ήταν καλές προθέσεις, που, όμως, χάθηκαν γρήγορα».

 

Info Οι 98 σελίδες των σημειώσεων του Τζον Κένεντι αναμένεται βγουν σε δημοπρασία στο Ντάλας στις 23 Απριλίου, από τον οίκο Heritage Auctions.