“ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ”, ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ
ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΑ!!!

Παρασκευή, 19 Ιουνίου, 2020

Στα άκρα οι σχέσεις Τουρκίας-Γαλλίας: Η γαλλίδα υπ. Άμυνας  κατακεραύνωσε στο ΝΑΤΟ την Άγκυρα για την επίθεση της τουρκικής φρεγάτας 

 

Εξοργισμένο το Παρίσι, 
με τους Τούρκους.
Οι λεονταρισμοί τους δεν περνάνε 
στην Γαλλία του Μακρόν!
Απειλούνται, πλέον, 
χωρίς χάρες
με έξοδο από το ΝΑΤΟ. 

 

Οι αρχοντοχωριάτες, σημερινοί Τούρκοι.
Όλοι, αλαζόνες. Όλοι, ψηλομύτες. Όλοι, αστείοι. Η χαρά των γελοιογράφων… 

 

Ο κορδωνούρης, Υπουργός Εξωτερικών
(Τσαβούσογλου ή Ταβλούσογλου το ίδιο είναι) αποφάνθηκε:
Σαν χωροφύλακας του παγκόσμιου Δικαίου, ότι “τα νησιά δεν  έχουν υφαλοκρηπίδα”.
Και σαν άλλος “Καλιγούλας” διέταξε:
“Καμιά φόρμουλα δεν μπορεί να εφαρμοστεί χωρίς την Τουρκία”.
Σαλεμένα μυαλά. Ζουν, με Οθωμανικές παραισθήσεις…

 

Αυτοί οι παλικαράδες έπεσαν στη Γαλλία του Μακρόν.
Και έφαγαν “ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ” μέσα στο ΝΑΤΟ από μια γυναίκα!!!

 

Η Γαλλίδα Υπουργός Ενόπλων Δυνάμεων Φλοράνς Παρλί
άστραψε και βρόντηξε μέσα στην Ατλαντική Συμμαχία.
Διπλό το δριμύτατο κατηγορητήριο της. Και για τον ψευτοδιπλωμάτη Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ

και για τις τούρκικες μαγκιές, που θεωρούν υπερδύναμη την χώρα τους…

 

Ο Μακρόν πρόσφατα κατηγόρησε ευθέως ότι το ΝΑΤΟ
λόγω Τουρκίας είναι ένας “νεκρός εγκέφαλος”. Δούρειος Ίππος. Πράκτορας του Πούτιν.

 

Το Παρίσι κατηγορεί επανειλημμένα την Άγκυρα για παραβίαση του εμπάργκο όπλων του ΟΗΕ. Η Τουρκία απορρίπτει τις γαλλικές κατηγορίες και αρνήθηκε ότι το συμβάν όπως περιγράφεται από τη Γαλλία συνέβη ποτέ.

 

Η Παρλί είπε ότι στις 10 Ιουνίου τουρκικά πολεμικά πλοία φώτισαν τρεις φορές με τα ραντάρ τους τη γαλλική φρεγάτα Courbet στην ανατολική Μεσόγειο.

 

Όπως σημείωσε η Γαλλίδα υπουργός, η Courbet βρισκόταν σε αποστολή του ΝΑΤΟ για να ελέγξει αν ένα τουρκικό πλοίο, το Cirkin, μετέφερε παράνομα όπλα στη Λιβύη καθώς απενεργοποίησε τον αναμεταδότη του, δεν προσδιόρισε την ταυτότητά του και δεν ανέφερε τον τελικό του προορισμό.

 

Πρόσθεσε ότι κατά τη διάρκεια του συμβάντος οι Τούρκοι ναυτικοί φόρεσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα και στάθηκαν φέροντας ελαφρά όπλα.

 

«Δεν μπορεί να υπάρξει κανένας εφησυχασμός με μια τέτοια συμπεριφορά. Αυτό το ιδιαίτερα σοβαρό περιστατικό πρέπει να αντιμετωπιστεί και οι σύμμαχοί μας συμμερίζονται τις ανησυχίες μας, καθώς οκτώ Ευρωπαίοι εταίροι μας έδωσαν σαφή υποστήριξη σήμερα στο ΝΑΤΟ», δήλωσε η Παρλί σε Γάλλους βουλευτές μετά την υπουργική συνάντηση.

 

«Αυτή η ενέργεια είναι εξαιρετικά επιθετική και δεν μπορεί ένας σύμμαχος να αντιμετωπίζει, με τέτοια συμπεριφορά, έναν άλλο σύμμαχο που κάνει τη δουλειά του υπό τη διοίκηση του ΝΑΤΟ », είπε.

 

Ο Στόλτενμπεργκ δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι το συμβάν τέθηκε στη συνάντηση των υπουργών από πολλά κράτη μέλη. «Το μήνυμά μου είναι ότι διασφαλίσαμε ότι οι στρατιωτικές αρχές του ΝΑΤΟ ερευνούν το περιστατικό για να αποσαφηνίσουν πλήρως αυτό που συνέβη», δήλωσε σε δημοσιογράφους.

 

Ανώτερος Τούρκος αξιωματούχος απέρριψε την κατηγορία και υποστήριξε ότι γαλλικές δυνάμεις επιδίωξαν να κάνουν έρευνα σε ένα τουρκικό πλοίο σε διεθνή ύδατα «και αυτό δεν επιτρέπεται». Αρνήθηκε ότι η Τουρκία προέβη σε προκλητική ή επιθετική ενέργεια για να το αποτρέψει.