Επικαιρότητα

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2022 09:19

ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ!

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ!

-Τουλάχιστον 4.500.000 ευρώ μοιράζει στην κλήρωση της Τρίτης 9 Αυγούστου 

 

Τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ καθώς δεν αναδείχθηκε κάποιο επιτυχημένο δελτίο – Πόσα χρήματα θα μοιράσει το τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ στην ερχόμενη κλήρωση

Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης του Τζόκερ είναι οι: 24, 37, 19, 15, 8 και Τζόκερ το 7.

Στην πρώτη κατηγορία δεν αναδείχθηκε κανένας νικητής, με αποτέλεσμα να σημειωθεί τζακ ποτ, ενώ στη δεύτερη υπήρξαν δώδεκα τυχεροί που θα πάρουν από 18.612,79 ευρώ.

Ως αποτέλεσμα του αποψινού τζακ ποτ του Τζόκερ θα μοιράσει στους νικητές της ερχόμενης κλήρωσης της Τρίτης 9 Αυγούστου τουλάχιστον 4.500.000 ευρώ!
Δείτε αναλυτικά τα βήματα για να παίξετε ΤΖΟΚΕΡ online

Η συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ διαδικτυακά γίνεται από κινητό τηλέφωνο, υπολογιστή ή tablet. Για να παίξετε online και να συμπληρώσετε τα δελτία σας, αρκεί να ακολουθήσετε τα εξής απλά βήματα:

Σε κινητό ή tablet, κατεβάζετε δωρεάν την εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ από το App store ή την εφαρμογή για Android μέσω του tzoker.gr πατώντας εδώ – Σε υπολογιστή μπαίνετε στο tzoker.gr
Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και κάνετε εγγραφή
Επιλέγετε αριθμούς και συμπληρώνετε στήλες
Καταθέτετε το δελτίο σας, το οποίο θα λάβετε στη συνέχεια με email

Μέσω της ιστοσελίδας του παιχνιδιού, μπορείτε επίσης να πληροφορηθείτε για τις διαθέσιμες εβδομαδιαίες προσφορές και επιβραβεύσεις.
Τα συστήματα που αυξάνουν τις πιθανότητες να κερδίσετε

Για να αυξήσουν οι παίκτες τις πιθανότητες να βρουν με επιτυχία τους τυχερούς αριθμούς του Τζόκερ, δεν θα πρέπει να ξεχνούν ότι υπάρχουν και τα συστήματα.

Μερικά από τα συστήματα που προτείνουν ιδιοκτήτες πρακτορείων και αυξάνουν τις πιθανότητες για επιτυχία στο Τζόκερ είναι τα εξής:

Κωδικός 45: Επιλεγμένοι Αριθμοί 7, Στήλες 5, Κόστος 2,50 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

Κωδικός 35: Επιλεγμένοι Αριθμοί 8, Στήλες 6, Κόστος 3,00 ευρώ. Πιθανότητες: 10,7%

Κωδικός 34: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 9, Κόστος 4,50 ευρώ. Πιθανότητες: 7,1%

Κωδικός 25: Επιλεγμένοι Αριθμοί 9, Στήλες 30, Κόστος 15,00 ευρώ. Πιθανότητες: 23,8%

Κωδικός 24: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 14, Κόστος 7,00 ευρώ. Πιθανότητες: 5,55%

Κωδικός 23: Επιλεγμένοι Αριθμοί 10, Στήλες 51, Κόστος 25,50 ευρώ. Πιθανότητες: 20,24%

Κωδικός 15: Επιλεγμένοι Αριθμοί 11, Στήλες 22, Κόστος 11,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,76%

Κωδικός 14: Επιλεγμένοι Αριθμοί 12, Στήλες 38, Κόστος 19,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,8%

Κωδικός 13: Επιλεγμένοι Αριθμοί 13, Στήλες 54, Κόστος 27,00 ευρώ. Πιθανότητες: 4,2%

Κωδικός 12: Επιλεγμένοι Αριθμοί 15, Στήλες 118, Κόστος 59,00 ευρώ. Πιθανότητες: 3,93%

Σύμφωνα με τα προγνωστικά και τις πιθανότητες, τα καλύτερα συστήματα για τους όσους συμμετέχουν στο τυχερό παιχνίδι του ΟΠΑΠ κάθε Πέμπτη και Κυριακή είναι το 45 και το 25, με πιθανότητες 23,8%.

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 10:59

ΩΡΑ, ΚΛΗΡΩΣΗΣ!!!

4 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής του Τζόκερ

Πώς να κυνηγήσετε την τύχη σας και στις διακοπές – Συμμετοχή σε όλες τις κληρώσεις ΤΖΟΚΕΡ με ένα μόνο δελτίο

 

Μια σύντομη στάση σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ είναι αρκετή για να συνεχίσουν να διεκδικούν τα μεγάλα έπαθλα του ΤΖΟΚΕΡ όσοι κλείνουν τώρα τις βαλίτσες τους για τις διακοπές τους ή βρίσκονται ήδη σε κάποιο καλοκαιρινό προορισμό.

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ δίνει τη δυνατότητα στους παίκτες να παίρνουν μέρος σε συνεχόμενες κληρώσεις στη διάρκεια των διακοπών τους, συμπληρώνοντας ένα μόνο δελτίο.

Η διαδικασία

Για να συνεχίσει να κυνηγά κάποιος την τύχη του και στις διακοπές, χρειάζεται μόνο να ακολουθήσει τα παρακάτω βήματα:

Συμπληρώνει τους τυχερούς αριθμούς σε ένα δελτίο ΤΖΟΚΕΡ.
Υπολογίζει τον αριθμό των κληρώσεων ανάλογα με το διάστημα που θα βρίσκεται σε διακοπές. Ας σημειωθεί ότι οι εβδομαδιαίες κληρώσεις του παιχνιδιού είναι τρεις: κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.
Επιλέγει τον ανάλογο αριθμό κληρώσεων που επιθυμεί στο πεδίο «Συνεχόμενες Κληρώσεις», στο κάτω δεξιά μέρος του δελτίου.

4 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Κυριακής

Την Κυριακή, η κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ αναμένεται να μοιράσει περισσότερα από 4 εκατομμύρια ευρώ στους μεγάλους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30, ενώ η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί μισή ώρα αργότερα, στις 22:00.

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2022 10:56

ΜΗΝΑΣ ΧΡΥΣΑΦΙ!!!

Περισσότερα από 56 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη μοίρασε τον Ιούλιο το Πάμε Στοίχημα

 

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιούλιο του 2022 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 56 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 26 Ιουλίου έως την 1η Αυγούστου 2022, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Ο μεγάλος νικητής, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στην Καρδίτσα, επέλεξε το στοίχημα «Ημίχρονο/Τελικό» σε δέκα αγώνες από τα προκριματικά του Conference League και κέρδισε 6.277,38 ευρώ.

Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, τη Δευτέρα 1 Αυγούστου, στο Markopoulo Park, στο ΣΚΟΡ 6 (σωστή πρόβλεψη του νικητή σε έξι συνεχόμενες κούρσες), οκτώ νικητές κέρδισαν από 2.925 ευρώ.

Πέμπτη, 4 Αυγούστου 2022 16:06

ΑΥΓΟΥΣΤΙΑΤΙΚΟ ΧΡΥΣΟ ΠΑΚΕΤΟ!!!

Τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ με βουτιά σε κέρδη 3,5 εκατ. ευρώ – Κατάθεση δελτίων με λίγα κλικ και πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων στο tzoker.gr

 

Δέκα συνεχόμενα τζακ ποτ σε ισάριθμες κληρώσεις έχουν σημειωθεί στο ΤΖΟΚΕΡ, ανεβάζοντας το διανεμόμενο ποσό της πρώτης κατηγορίας στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Το ποσό αυτό θα κληρωθεί αύριο στις 22:00, με την προθεσμία για κατάθεση δελτίων να λήγει μισή ώρα νωρίτερα.

Όσοι θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο των 3,5 εκατ. ευρώ μπορούν να συμπληρώσουν το δελτίο τους, εύκολα και γρήγορα, από όπου και αν βρίσκονται, κάνοντας εγγραφή στο tzoker.gr ή κατεβάζοντας το tzoker app.

Μάλιστα, οι αδειούχοι ή όσοι ετοιμάζονται να αναχωρήσουν για διακοπές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν κάποιο από τα πακέτα συνεχόμενων κληρώσεων για να μην χάσουν καμία από τις κληρώσεις του παιχνιδιού το διάστημα που παραθερίζουν. Επιπλέον, στο ΤΖΟΚΕΡ online υπάρχουν και προσυμπληρωμένα δελτία, που συμμετέχουν σε συνεχόμενες κληρώσεις.

Απίθανα δώρα κάθε εβδομάδα από τα ΤΖΟΚΕΡ Stars

Στη διάρκεια του καλοκαιριού, οι online παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ, με κάθε διαδικτυακή κατάθεση δελτίου στο tzoker.gr ή στο tzoker app, μαζεύουν αστέρια και συμμετέχουν στις εβδομαδιαίες κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που μοιράζουν απίθανα δώρα.

Όσο περισσότερα αστέρια μαζεύει κανείς τόσο περισσότερες συμμετοχές έχει στις κληρώσεις των ΤΖΟΚΕΡ Stars, που θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος Αυγούστου.

Οι παίκτες μπορούν να μάθουν περισσότερα για τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα επιβράβευσης ΤΖΟΚΕΡ Stars, μέσα από το tzoker.gr και το tzoker app.

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 20:22

ΜΕ ΟΠΑΠ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΡΥΦΗ!!!


Κατέκτησε το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 η 20χρονη ΟΠΑΠ Champion Eυαγγελία Αναστασιάδου αν και αντιμετώπιζε πρόβλημα τραυματισμού

 

 

Αν το αίσθημα της χαράς μπορούσε στιγμιαία να οπτικοποιηθεί, τότε το πρόσωπο της Ευαγγελίας Αναστασιάδου τη στιγμή της ανάκρουσης του Εθνικού Ύμνου στο Βαρέζε της Ιταλίας θα ήταν αναμφίβολα το πιο χαρακτηριστικό. «Το να ακούς τον Εθνικό Ύμνο είναι κάτι το απερίγραπτο. Ειλικρινά, δεν μπορώ να το περιγράψω καν με λόγια», λέει στον ΟΠΑΠ η Ευαγγελία Αναστασιάδου προσθέτοντας πως: «Το ακόμα πιο σημαντικό για μένα, είναι ότι ο ανταγωνισμός ήταν πολύ μεγάλος καθώς για πρώτη φορά συμμετείχαν περισσότερες από 30 χώρες στον αγώνα».

Η 20χρονη ΟΠΑΠ Champion, κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κωπηλασίας Κ23 στην κατηγορία του σκιφ ελαφρών βαρών πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή εμφάνιση, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με τραυματισμό.

Τρεις εβδομάδες πριν τον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος υπέστη ρήξη τένοντα κατά τη διάρκεια προπόνησης με βάρη. Για να μην επιβαρυνθεί περισσότερο, έκανε πιο συντηρητική προπόνηση κατά τη διάρκεια του τελικού σταδίου προετοιμασίας και εμφανίστηκε στην Ιταλία έτοιμη για μια μεγάλη εμφάνιση. Σε αυτή την πορεία, το άγχος ήταν τεράστιο δεδομένου ότι η συμμετοχή της κωπηλάτριας στον αγώνα ήταν αμφίβολη. Η Ευαγγελία ανέφερε στον ΟΠΑΠ πως η στήριξη ήταν τεράστια: «Είναι πολύ σημαντικό σε μια τέτοια διαδικασία να υπάρχουν άνθρωποι που σε στηρίζουν, άνθρωποι που είναι εκεί για σένα σε κάθε σου αθλητικό βήμα. Αυτή ήταν η στήριξη που πήρα από τους ανθρώπους του ΟΠΑΠ», τόνισε η πρωταθλήτρια κόσμου.

Η Ελληνίδα αθλήτρια από την Καστοριά είχε δώσει το στίγμα της από τους προκριματικούς αγώνες έχοντας κάνει ήδη παγκόσμιο ρεκόρ, αλλά το χρυσό μετάλλιο είναι εκείνο που μένει και αποτελεί την βάση και των μελλοντικών επιτυχιών. Όπως λέει στον ΟΠΑΠ, «οι καιρικές συνθήκες στον προκριματικό ήταν εξαιρετικές και αυτό έπαιξε τον ρόλο του σε σχέση με την ημέρα του αγώνα, όταν το κύμα ήταν υψηλό και ο αέρας έντονος με αποτέλεσμα να δυσκολεύει αρκετά την διαδρομή.

Ο αγώνας κράτησε τους θεατές στο Κωπηλατοδρόμιο του Βαρέζε με «κομμένη την ανάσα» καθώς η στα πρώτα 500 μέτρα η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ήταν στην τρίτη θέση, όμως ένα συγκλονιστικό ντεμαράζ άλλαξε τις ισορροπίες και έφερε την Αναστασιάδου στην πρώτη θέση με χρόνο 7:40.82 αφήνοντας 2η τη Τουρκάλα Οζμπάι με 7:43.81 και 3η την Ιταλίδα Κλερίτσι με 7:49.07. Επόμενος στόχος για την Ευαγγελία, το Ευρωπαϊκό γυναικών στα μέσα Αυγούστου όπου θα στοχεύσει στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2022 09:35

ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!

Νέο τζακ ποτ στο Τζόκερ: Μοιράζει 3.000.000 ευρώ την Τρίτη!..

 

Ένα ακόμη τζακ ποτ προέκυψε στο Τζόκερ το βράδυ της Κυριακής (31/7), έπειτα από την κλήρωση 2473.

Έτσι, το 2.668.648,67 ευρώ που διεκδικούσαν οι παίκτες του Τζόκερ μεταφέρεται στην επόμενη κλήρωση, την Τρίτη 2 Αυγούστου, με το ποσό να φτάνει τουλάχιστον τα 3.000.000 ευρώ.

Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκε ένας τυχερός ο οποίος έγινε κατά 167.848,24 ευρώ πλουσιότερος, ενώ στην τρίτη κατηγορία υπήρξαν 28 νικητές, οι οποίοι μοιράστηκαν από 2.500 ευρώ.

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ είναι: 2, 20, 28, 30, 34 και τζόκερ το 9.

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 14:31

Η ΔΡΑΣΗ, ΞΕΚΙΝΑ!!!

Η σεζόν αρχίζει με τα Σούπερ Καπ σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία

 

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι, Λειψία-Μπάγερν, Παρί Σεν Ζερμέν-Ναντ και Άγιαξ-Αϊντχόφεν με πολλά ειδικά στοιχήματα στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για την έναρξη των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων. Την επόμενη εβδομάδα γίνεται η σέντρα στην Premier League, την Bundesliga και τη Ligue 1.

H σεζόν αρχίζει αυτό το Σαββατοκύριακο, σε Αγγλία, Γερμανία, Γαλλία και Ολλανδία, με τα Σούπερ Καπ.

Αύριο, στις 19:00, στο Λέστερ, θα αναμετρηθούν οι 2 ομάδες που διεκδίκησαν έως την τελευταία αγωνιστική τον τίτλο στην Αγγλία, η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι. Κάτοχος του Κυπέλλου και του Λιγκ Καπ είναι η Λίβερπουλ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι διατήρησε τα σκήπτρα στο Πρωτάθλημα.

Η προσφορά του Πάμε Στοίχημα για το Σούπερ Καπ Αγγλίας

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει στο Σούπερ Καπ της Αγγλίας, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι την «Επιστροφή Στοιχήματος» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αύριο διεξάγονται και τα Σούπερ Καπ στην Ολλανδία και τη Γερμανία. Στις 21:00 στο Άμστερνταμ ο Άγιαξ αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν. Στις 21:30 στη Λειψία η τοπική ομάδα παίζει με τη Μπάγερν Μονάχου.

Την Κυριακή, στις 21:00, στο Τελ Αβίβ, γίνεται το Σούπερ Καπ της Γαλλίας, ανάμεσα στην Παρί Σεν Ζερμέν και τη Ναντ.

Η πρώτη και η τελευταία ομάδα που θα σκοράρει

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται πολλές στοιχηματικές επιλογές για τα Σούπερ Καπ Αγγλίας, Γερμανίας, Γαλλίας και Ολλανδίας.

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν σε ειδικά στοιχήματα, μεταξύ άλλων, για το σκορ οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, τα μονά/ζυγά γκολ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, το ακριβές σκορ 1ου/2ου ημιχρόνου, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το ημίχρονο με το υψηλότερο σκορ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, τη διαφορά νίκης.

Οι έξι αγώνες που συμμετέχουν στα δύο Σκορ 3

Στα 4 Σούπερ Καπ και σε 2 αγώνες του βελγικού πρωταθλήματος προσφέρεται από το Πάμε Στοίχημα και η προωθητική ενέργεια «Σκορ 3» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Το Σάββατο στο «Σκορ 3» συμμετέχουν οι αγώνες Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι, Άγιαξ-Αϊντχόφεν και Λειψία-Μπάγερν.
Την Κυριακή στο «Σκορ 3» παίζονται τα παιχνίδια Σερένγκ-Κορτράικ, Παρί Σεν Ζερμέν-Ναντ και Αντβέρπ-Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Στα καταστήματα ΟΠΑΠ, σε όλα τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια, το Πάμε Στοίχημα προσφέρει την προωθητική ενέργεια «Boost Νίκης» για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.