Επικαιρότητα

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 16:39

ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΩΡΩΝ!!!

Από τον ΟΠΑΠ, για όμορφα Χριστούγεννα!
Ήρθαν τα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ– Εορταστικοί λαχνοί με ειδική περιοχή για ευχές που μοιράζουν έως και 100.000 ευρώ

 

 

Σε εορταστικό κλίμα μπαίνει το ΣΚΡΑΤΣ, με δύο νέους χριστουγεννιάτικους λαχνούς. Τα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» και «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ» ανεβάζουν τη γιορτινή διάθεση, προσφέροντας παράλληλα ευκαιρίες για κέρδη.

Τα νέα ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ αποτελούν μια οικονομική και γρήγορη επιλογή δώρου για τις γιορτές. Επιπλέον, διαθέτουν ειδική περιοχή, όπου μπορεί κανείς να γράψει την ευχή του και να προσφέρει τον λαχνό σε κάποιο αγαπημένο πρόσωπο ως δώρο Χριστουγέννων.

«ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ» 

Το ΔΩΡΟ ΣΚΡΑΤΣ «ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΙ», αξίας 10 ευρώ, είναι το πρώτο χριστουγεννιάτικο ΣΚΡΑΤΣ σε μορφή κάρτας, όπου όλοι οι λαχνοί κερδίζουν τουλάχιστον 4 ευρώ. Διαθέτει ειδική περιοχή, ώστε ο καθένας να μπορεί να γράψει μια ευχή και να το προσφέρει σε κάποιο αγαπημένο του πρόσωπο. Μάλιστα, διατίθεται με τον δικό του ειδικό φάκελο, δημιουργώντας μια συσκευασία δώρου.

«ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000 ευρώ»

Το νέο παιχνίδι ΣΚΡΑΤΣ «ΕΧΕΙΣ ΔΩΡΟ! 100.000€» κοστίζει 2 ευρώ και έρχεται με ειδική τσάκιση στη μέση του λαχνού, ώστε να μπορεί να τοποθετηθεί ως διακοσμητικό στο Χριστουγεννιάτικο τραπέζι ή σαν στολίδι στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Μπορεί, επίσης, να προσφερθεί ως δώρο, καθώς διαθέτει ειδική περιοχή για ευχές.

Τα δύο νέα χριστουγεννιάτικα ΔΩΡΟ-ΣΚΡΑΤΣ μοιράζουν κέρδη έως 100.000 ευρώ και είναι διαθέσιμα σε καταστήματα ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ σε όλη την Ελλάδα.

Το ΣΚΡΑΤΣ εύχεται καλές γιορτές από το Smart Park

Mε την ευχή να φέρει τύχη για τις πιο όμορφες γιορτές του χρόνου, το ΣΚΡΑΤΣ θα βρίσκεται, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, στο εμπορικό κέντρο Smart Park. Θα υποδέχεται τους επισκέπτες σε μια εντυπωσιακή φωτεινή κατασκευή, σε συσκευασία δώρου, όπου θα μπορούν να βγάλουν εορταστικές φωτογραφίες για να τις χαρίσουν στα αγαπημένα τους πρόσωπα ως δώρο Χριστουγέννων.

Τετάρτη, 7 Δεκεμβρίου 2022 10:20

ΤΖΟΚΕΡ 7,6 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ!!!

Νέο τζακ ποτ, ποσό-μαμούθ στην κλήρωση της Πέμπτης

 

Συνέχεια των τζακ ποτ στο Τζόκερ δόθηκε το βράδυ της Τρίτης (6/12), έπειτα από την πραγματοποίηση της κλήρωσης 2528.

Καθώς στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε νικητής, το ποσό των 6.860.235,10 ευρώ μεταφέρεται για την κλήρωση Τζόκερ της Πέμπτης 8 Δεκεμβρίου. Τα χρήματα που διεκδικούν οι παίκτες ανεβαίνουν σε τουλάχιστον 7.600.000 ευρώ.

Στη δεύτερη κατηγορία βρέθηκαν έξι τυχεροί, που μοιράστηκαν από 17.305,35 ευρώ. Στην τρίτη κατηγορία προέκυψαν 48 νικητές, οι οποίοι θα λάβουν από 2.500 ευρώ έκαστος.

Οι τυχεροί αριθμοί του Τζόκερ είναι: 4, 5, 16, 22, 27 και Τζόκερ το 4.

Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου 2022 09:54

7 ΕΚ. , ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ!!!

Οι παίκτες του Τζόκερ,

διεκδικούν τουλάχιστον 6.800.000 ευρώ,

στην αποψινή κλήρωση

 

Ένα ακόμη τζακ ποτ στο Τζόκερ σημειώθηκε, έπειτα από την πραγματοποίηση της κλήρωσης 2527.

Καθώς στην πρώτη κατηγορία δεν βρέθηκε νικητής, το ποσό των 6.188.697,54 ευρώ μεταφέρεται για την αποψινή κλήρωση του Τζόκερ. Τα χρήματα που διεκδικούν οι παίκτες ανεβαίνουν σε τουλάχιστον 6.800.000 ευρώ.

Η Συμμετοχή στο ΤΖΟΚΕΡ επιτρέπεται:

μέσω Πρακτορείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το δέκατο όγδοο (18ο) έτος της ηλικίας τους και
μέσω Διαδικτυακών Σημείων, σε άτομα που έχουν συμπληρώσει το εικοστό πρώτο (21ο) έτος της ηλικίας τους.

Επίσης, διευκρινίζεται ότι:

α) Συμμετοχές γίνονται δεκτές κατά το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ολοκλήρωση της προηγούμενης κλήρωσης μέχρι και 30 λεπτά πριν την έναρξη της επόμενης κλήρωσης.

β) Ακυρώσεις συμμετοχών δεν επιτρέπονται. Η ακύρωση εκτυπωμένου Αποδεικτικού Συμμετοχής επιτρέπεται μόνο στην περίπτωση Συμμετοχής στο ΤΖΟΚΕΡ μέσω των Πρακτορείων και εφόσον οι επιλογές ενός δελτίου δεν συμπίπτουν με τις επιλογές του Αποδεικτικού Συμμετοχής.

Αν δηλαδή το Αποδεικτικό Συμμετοχής έχει, λόγω τεχνικού προβλήματος, διαφορετικά στοιχεία (π.χ. επιλεγμένοι αριθμοί, αριθμός συνεχόμενων κληρώσεων) από αυτές που είχε επιλέξει ο παίκτης στο δελτίο που συμπλήρωσε για επικύρωση.

Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου 2022 17:17

MUNDOBALL ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ!!!

Μπαίνεις στο OPAP Store App, παίζεις στο νέο παιχνίδι και το αυτοκίνητο μπορεί να γίνει δικό σου

 

Ακόμα τέσσερις ομάδες ρίχνονται στην μάχη της πρόκρισης στους «16» του Παγκοσμίου σήμερα, με την τελευταία αγωνιστική να διεξάγεται στον τρίτο και στον τέταρτο όμιλο.

Με το MundoBall, το νέο δωρεάν παιχνίδι από το Πάμε Στοίχημα μέσω του OPAP Store App, οι παίκτες στα καταστήματα ΟΠΑΠ κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τα αποτελέσματα των αγώνων και διεκδικούν πολλά πλούσια δώρα.

«Το MundoBall έχει μπει στην καθημερινότητα των επισκεπτών του καταστήματος μας. Ο κόσμος παίζει δωρεάν μέσα από το OPAP Store App και διεκδικεί ένα αυτοκίνητο», αναφέρει η κα Μαρία Δεληδημητρίου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Θεσσαλονίκη.

Οι μάχες του Παγκοσμίου παίζονται στο κινητό σου

Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετέχει κανείς στο νέο παιχνίδι προβλέψεων MundoBall είναι το OPAP Store App. «Στόχος είναι να προβλέψουν σωστά τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου, να κερδίσουν βαθμούς, και να ανέβουν θέσεις στον σχετικό πίνακα κατάταξης», συμπληρώνει.

Μάλιστα, οι παίκτες μπορούν να δημιουργήσουν ένα δικό τους πρωτάθλημα και να συμμετέχουν σε έναν ξεχωριστό πίνακα κατάταξης, επιπρόσθετα του γενικού.

Οι καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ συνεχίζονται και στο Παγκόσμιο

Στις 17:00 διεξάγονται τα παιχνίδια Αυστραλία-Δανία και Τυνησία-Γαλλία για τον τέταρτο όμιλο, ενώ στις 21:00 θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Πολωνία-Αργεντινή και Σαουδική Αραβία-Μεξικό για τον τρίτο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλους τους αγώνες.

«Οι επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ παρακολουθούν τα ματς του Παγκοσμίου σε μεγάλες οθόνες, συζητούν και διασκεδάζουν παίζοντας MundoBall», υπογραμμίζει η κα Δεληδημητρίου.

«Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών τόσο πριν από την έναρξη όσο και κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων. Μεταξύ άλλων, οι παίκτες μπορούν να ποντάρουν στο τελικό αποτέλεσμα, στο στοίχημα χωρίς ισοπαλία, στην πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και στο ακριβές σκορ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2022 17:16

ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΣΩΣΤΑ; ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ!!!

Οι αγώνες του Παγκοσμίου παίζονται στο κινητό σου μέσω OPAP Store App – Ένα αυτοκίνητο και πολλά πλούσια δώρα σε περιμένουν στο MundoBall από το Πάμε Στοίχημα

 

Ολοκληρώνεται σήμερα η φάση των ομίλων στο Παγκόσμιο του Κατάρ, με τις ομάδες από το πρώτο και το δεύτερο γκρουπ να δίνουν την τελευταία τους μάχη για την πρόκριση στους «16».

Με το MundoBall, το νέο δωρεάν παιχνίδι από το Πάμε Στοίχημα μέσω του OPAP Store App, οι παίκτες στα καταστήματα ΟΠΑΠ κάνουν τις δικές τους προβλέψεις για τα αποτελέσματα και διεκδικούν πολλά πλούσια δώρα.

Όλα είναι θέμα προβλέψεων

Το μόνο που χρειάζεται για να συμμετέχει κανείς στο νέο παιχνίδι προβλέψεων MundoBall είναι το OPAP Store App. «Οι μάχες του Παγκοσμίου δίνονται και μέσα από το OPAP Store App. Οι παίκτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ μπαίνουν στην εφαρμογή και παίζουν MundoBall, διεκδικούν ένα αυτοκίνητο και άλλα πλούσια δώρα», τονίζει ο κ. Σωκράτης Ισπυρόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω.

Προβλέπεις σωστά, κερδίζεις πόντους και ανεβαίνεις επίπεδο με το MundoBall

«Στόχος είναι να προβλέψουν τα αποτελέσματα των αγώνων του Παγκοσμίου, να κερδίσουν βαθμούς, και να ανέβουν θέσεις στον σχετικό πίνακα κατάταξης», συμπληρώνει.

Παίζεις με την παρέα σου στο δικό σας πρωτάθλημα

Το ΜundoBall δίνει την δυνατότητα στους παίκτες να δημιουργήσουν ένα δικό τους πρωτάθλημα και να συμμετέχουν με τους φίλους τους. «Οι πελάτες του καταστήματος μας παίζουν σε ένα δικό τους πρωτάθλημα στο Mundoball και συμμετέχουν σε έναν ξεχωριστό πίνακα κατάταξης, επιπρόσθετα του γενικού», σημειώνει ο κ. Ισπυρόπουλος.

Το μόνο που χρειάζεται για να παίξεις MundoBall είναι το OPAP Store APP

Οι καλύτερες αποδόσεις στα καταστήματα ΟΠΑΠ συνεχίζονται και στο Παγκόσμιο

Στις 17:00 διεξάγονται τα παιχνίδια Ισημερινός-Σενεγάλη και Ολλανδία-Κατάρ για τον πρώτο όμιλο, ενώ στις 21:00 θα πραγματοποιηθούν οι αναμετρήσεις Ιράν-ΗΠΑ και Ουαλία-Αγγλία για τον δεύτερο.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις από ποτέ στα καταστήματα ΟΠΑΠ για όλους τους αγώνες.

Σωκράτης Ισπυρόπουλος ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ επί της οδού Θηβών 326

«Οι επισκέπτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ ζουν μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία, καθώς μπορούν να παρακολουθήσουν ταυτόχρονα τους αγώνες σε μεγάλες οθόνες», υπογραμμίζει ο κ. Ισπυρόπουλος.

 «Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει περισσότερες από 620 στοιχηματικές επιλογές για τους αγώνες του Παγκοσμίου. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκονται το τελικό αποτέλεσμα, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, η πρώτη ομάδα που θα σκοράρει και το ακριβές σκορ», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022 15:59

ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΚΕΡΔΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ!!!

Ο 4ος νικητής του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ» Χρήστος Ν. με την ομάδα του ΟΠΑΠ

 

Σε Περιστέρι, Θεσσαλονίκη και Ρόδο οι τυχεροί που κέρδισαν τα αυτοκίνητα του διαγωνισμού «25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ»

-Το παιχνίδι γιόρτασε τα γενέθλιά του μοιράζοντας 4 TESLA Model 3

 

Ένας ακόμη τυχερός στη Θεσσαλονίκη κέρδισε ένα αυτοκίνητο TESLA στην τέταρτη και τελευταία κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ, με την οποία ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός για τα 25α γενέθλια του δημοφιλούς παιχνιδιού του ΟΠΑΠ. O τελευταίος νικητής που κέρδισε ένα TESLA Model 3 ήταν ο Χρήστος Ν., ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό διαδικτυακά μέσω της εφαρμογής ΤΖΟΚΕΡ.

Τον μεγάλο τυχερό υποδέχθηκαν, την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου, οι εργαζόμενοι του ΟΠΑΠ στα γραφεία της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη.

«Έλαβα συμμετοχή μέσω της εφαρμογής του κινητού και είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι ένας από τους τυχερούς. Ελπίζω να χαρώ το αυτοκίνητο με την οικογένειά μου», ανέφερε ο νικητής του TESLA, Χρήστος Ν.

Οι προηγούμενοι τυχεροί του διαγωνισμού για τα TESLA

Συνολικά, το ΤΖΟΚΕΡ κλήρωσε 4 αυτοκίνητα TESLA σε ισάριθμες εβδομαδιαίες κληρώσεις που πραγματοποιήθηκαν από τις 17 Οκτωβρίου έως και τις 14 Νοεμβρίου. Η συμμετοχή στις κληρώσεις γινόταν δωρεάν, καθώς δεν ήταν απαραίτητο να παίξει κανείς ΤΖΟΚΕΡ για να συμμετάσχει στον διαγωνισμό.

Μεγάλος νικητής στην πρώτη εβδομαδιαία κλήρωση αναδείχθηκε ο Γιάννης Γ., από το Περιστέρι Αττικής, ο οποίος συμμετείχε στον διαγωνισμό μέσω του tzoker.gr.

Ο δεύτερος κατά σειρά νικητής του διαγωνισμού για τα TESLA βρέθηκε στη Ρόδο και ήταν ο Γρηγόρης Σ., ενώ τα δύο τελευταία TESLA που κλήρωσε το ΤΖΟΚΕΡ βρήκαν κατόχους στη Θεσσαλονίκη. Πρώτα ο Ηλίας Κ. και στη συνέχεια ο Χρήστος Ν. είδαν την τύχη να τους χαμογελάει και γιόρτασαν τα 25 Χρόνια ΤΖΟΚΕΡ κερδίζοντας από ένα αυτοκίνητο.

Σάββατο, 26 Νοεμβρίου 2022 21:34

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΦΡΙΚΗΣ…

Τούρκος Βουλευτής
φωτογραφίζει τον Ερντογάν
πίσω από την φονική έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη
στην οποία έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι

 

Με την προέλευση της φονικής επίθεσης στην Κωνσταντινούπολη, εξαιτίας της οποίας έχασαν τη ζωή τους έξι άνθρωποι, να μην έχει ακόμη αποσαφηνιστεί, ακούγεται η άποψη ότι κύκλοι του Ταγίπ Ερντογάν βρίσκονται πίσω από αυτήν, «ποντάροντας» σε προβατόρικες ενέργειες. Μάλιστα, το γεγονός συγκρίνεται με εκείνο του 2016 όταν το καθεστώς της Άγκυρας επικαλείτο το αποτυχημένο πραξικόπημα για να τα βάλει με τους «γκιουλενιστές».

Η νέα τοποθέτηση που βλέπει το φως της δημοσιότητας ήχησε από τον αρμενικής καταγωγής Τούρκο βουλευτή, Γκάρο Παϊλάν, ο οποίος έχει στοχοποιηθεί κατά το παρελθόν ως «προδότης» για την αντικυβερνητική του στάση.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, ο βουλευτής του φιλοκουρδικού Δημοκρατικού Λαϊκού Κόμματος (HDP) -απευθυνόμενος προς τον υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ- αποκάλυψε πως με βάση όσα καταθέτει η γυναίκα που συνελήφθη και κατηγορείται για τη βομβιστική επίθεση στην Κωνσταντινούπολη, όχι μόνο δεν έχει σχέση με το ΡΚΚ, αλλά μάλλον έχει σχέσεις με την πλευρά που πολεμά εναντίον αυτών.

Ο ίδιος, μεταφέροντας όσα κατέθεσε η δράστις στην αστυνομία, είπε: «τα τρία αδέλφια μου πέθαναν πολεμώντας για λογαριασμό του Ελεύθερου Συριακού Στρατού (FSA)», ο οποίος αποτελείται από Σύρους αντικυβερνητικούς, τζιχαντιστές της Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ, Ουιγούρους και λοιπούς τζιχαντιστές και διάφορα άλλα μισθοφορικά στοιχεία που εκπαιδεύτηκαν και είχαν συναντήσεις με στελέχη της ΜΙΤ της Τουρκίας.

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις του, ο Παϊλάν κατηγόρησε τον Ακάρ ότι μιας και δεν είδε τους γκιουλενιστές που -κατά τον ίδιο- προετοίμαζαν το αποτυχημένο πραξικόπημα το 2016, δεν βλέπει και τις δυνάμεις που ίσως να προετοιμάζουν νέες κινήσεις στο εσωτερικό της Τουρκίας.

«Το τρομοκρατικό επεισόδιο στην Ταξίμ μπορεί να είναι μέρος μιας νέας δυναμικής πραξικοπήματος» είπε χαρακτηριστικά.

Αφησε να εννοηθεί, δε, πως αφού και η δράστις μπήκε στην Τουρκία από το Ιντλίμπ, το οποίο ελέγχεται από τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό, κάποιος στο εσωτερικό της Τουρκίας την προστάτευσε. «Είμαστε κατά του πολέμου. Υποστηρίζουμε την επίλυση των προβλημάτων μέσω διαπραγματεύσεων. Υπάρχει ένα κουρδικό πρόβλημα στη χώρα, υπάρχει πρόβλημα δημοκρατίας. Αλλά εξακολουθείτε να συμπεριφέρεστε σαν στρατιώτης και όχι σαν πολιτικός» είπε προς τον Ακάρ.