«ΤΟ ΚΑΝΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ
ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ»…

Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου, 2018

 

Ξεκλείδωσαν, άμεσες εκλογές
οι 10 κάλπες
των πολιτικών διώξεων

 

 

Σχεδίασαν ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ να προκαλέσουν ολοκληρωτικό πολιτικό πόλεμο. ΑΠΕΤΥΧΑΝ!

 

Φόρεσαν, προσωπεία αδιάφθορων. ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΑΝ κατηγορητήρια μπόχας για να τελειώσουν, μία και έξω, τους πολιτικούς τους αντιπάλους. ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ!

 

Επεχείρησαν, ομοβροντία καθολικής ποινικοποίησης της πολιτικής απόφασης.

Όνειρο, η παράταση στην καρέκλα κορυφής.

 

Στόχος, η φαρδιά εξουσία του «κάνω ό,τι θέλω». Φυλακίζω, όποιον θέλω. ΚΑΤΑΞΕΥΤΕΛΙΣΤΗΚΑΝ!

 

Έστησαν, παρέλαση διαπόμπευσης.

Δέκα κάλπες και όχι μία, ελπίζοντας ότι θα έπεφταν ψήφοι διάσπασης στο μεγάλο αντίπαλο. ΔΙΑΣΥΡΘΗΚΑΝ!

 

Πυροδότησαν, ακραίο διχασμό. Που η κοινωνία δεν τους ακολουθεί.

ΑΓΓΙΞΑΝ, και πρωθυπουργούς.  ΑΥΤΟΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΑΝ!

 

Το «μάχαιραν έδωκες» γύρισε και καρφώθηκε επάνω τους.

ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ!

 

Το παγωμένο πιάτο της εκδίκησης –του «πάρε νάχεις»- σερβιρίστηκε.

Ξεκλείδωσαν, ηλιθίως εκλογές που ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ.

Σε ώρες υψηλών θερμοκρασιών, εναντίον τους. ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!

 

Και τώρα, δεν αποφασίζουν αυτοί. Σύρονται, από τις ίδιες τις κάλπες που άνοιξαν.

Τουλάχιστον το δρομολογημένο «πωλητήριο» της Μακεδονίας ματαιώνεται.

 

Η κυβέρνηση με πρωτοφανείς μεθοδεύσεις προσπάθησε να στήσει πολιτικές διώξεις για τους αντιπάλους της.

Προσβάλλοντας και καταστρατηγώντας, τη Δικαιοσύνη, το Κράτος Δικαίου.

Την ίδια τη Δημοκρατία.

Και οδηγώντας τη χώρα σε μία πολιτική μάχη μέχρις εσχάτων.

 

Αλλά χθες το βράδυ στη πολύωρη συζήτηση στη Βουλή πήρε σκληρές απαντήσεις.

 

Ο Αντώνης Σαμαράς στην αρχή της ομιλίας του τόνισε:

 

«Σήμερα δεν ήρθα για να απαντήσω στις άθλιες συκοφαντίες αλλά να καταγγείλω το γελοίο κατηγορητήριο. Την χυδαία και άθλια μεθόδευση τις πολιτικές σκοπιμότητες και τους αυτουργούς. Δεν ήρθα να απολογηθώ αλλά να καταγγείλω. Θα  ήταν φυσιολογικό να νιώθω θυμό. Δεν νιώθω θυμό αλλά βαθιά ανησυχία για το που οδεύει η χώρα και η αλτρουιστική μου άποψη να σωθεί η χώρα.

 

Το να λογοδοτήσετε δεν είναι αντεκδίκηση αλλά ζήτημα προστασίας Πολιτεύματος. Εσείς δεν θα λογοδοτήσετε με ψευδομάρτυρες με κουκούλες. Τα στοιχεία εις βάρος σας θα είναι συντριπτικά αλλά κυρίως πραγματικά.»

 

Και συνέχισε το «δριμύ κατηγορώ στους κατηγόρους του» χαρακτηρίζοντας το σημερινό πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του «μία σύγχρονη ύβρις για τη χώρα.»

Που έχει ξεπεράσει τα όρια.

 

Και ολοκλήρωσε δηλώνοντας:

 

“Εκατοντάδες χιλιάδες βγήκαν στους δρόμους ενάντια στις ενέργειές σας στο Σκοπιανό. Σας κατήγγειλε ο Μίκης για εθνομηδενιστές , για αριστερό φασισμό.

 

Ο Γλέζος σας είπε μην τολμήσετε να δώσετε το όνομα της Μακεδονίας. Ακροδεξιός ο Μίκης και ο Γλέζος. Και η Ακαδημία Αθηνών;

 

Σιγά μην αφήνατε απ έξω και εμένα. Μόνο που εμένα την επόμενη με κατηγορήσατε ότι πήρα λεφτά από τους φαρμακοβιομήχανους. Όταν είδατε ότι χάνετε τον έλεγχο κάνοντας μια σειρά από κωμικές γκάφες. Για όλα θα λογοδοτήσετε. Και για τον διχασμό που συστηματικά καλλιεργείτε.

 

Αρκετά σας ανεχτήκαμε. Δεν θα σας σταματήσουμε απλώς.

Θα σας νικήσουμε και στο τέλος θα λογοδοτήσετε.»

 

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος μίλησε για τη «μεγαλύτερη και προχειρότερη σκευωρία» και απέδωσε τις πολιτικές διώξεις στην προσπάθεια της κυβέρνησης να ξεφύγει από τα αδιέξοδά της στα οικονομικά και εθνικά θέματα, περιέγραψε δε την υπόθεση της Novartis ως στημένη εδώ και πολύ καιρό από την κυβερνητική ηγεσία, με στόχο να εξοντωθούν οι σκληροί αντίπαλοί της και να προκληθούν προβλήματα σε ΝΔ και ΔΗΣΥ.

 

Έκανε λόγο για νομικά και θεσμικά ατοπήματα της κυβέρνησης και σημείωσε ότι «μόνη λύση είναι οι εκλογές». «Διακυβεύονται οι θεμελιώδεις θεσμοί του πολιτεύματος και του συντεταγμένου κράτους δικαίου» τόνισε.

 

«Θα τελειώσετε με εκλογές με μία κάλπη και όχι δέκα» διαμήνυσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος διαπίστωσε ότι «δυστυχώς η Ελλάδα δεν είναι κανονική χώρα σήμερα, γιατί δεν έχει κανονική κυβέρνηση. Αντί να είμαστε ενωμένοι, με ευθύνη της κυβέρνησης αναλωνόμαστε σε κυνήγι μαγισσών. Θέσατε σε αμφισβήτηση ακόμα και το δικό σας αφήγημα περί καθαρής εξόδου στις αγορές».

 

Την ίδια ώρα ο σημερινός πρωθυπουργός αυτοεγκλωβισμένος και σε προφανή πλέον θέση άμυνας κάλεσε τις προηγούμενες πολιτικές ηγεσίες να αναλάβουν την πολιτική ευθύνη του σκανδάλου Novartis.