ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2013!
ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ
ΝΑ ΜΑΧΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
“ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ
ΜΕΓΑΛΟΜΑΝΙΑΣ”…
Ο εκτός λογικής Πούτιν
είπε στον Μακρόν ότι
“παράδοση ή πόλεμος μέχρι τέλους”…
Και συνέχισε το παιχνίδι
του πυρηνικού τρόμου…
Ο Γάλλος πρόεδρος του τόνισε εκνευρισμένος
να πάψει να λέει ψέματα στον εαυτο του
και να σταματήσει τον πόλεμο
και τις φοβέρες με τα πυρηνικά του…
“Στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα…”
Μια ώρα και 45 λεπτά ο Μακρόν,
με ισχυρά ατού προσγείωσε τον εκτός λογικής συνομιλητή του…
Που συνεχώς πολεμοχαρής,
περιστρεφόταν στον πολεμικό όλεθρο.
Την “τέλεια καταιγίδα μυθομανίας,
για να κρύψει την ήττα του!
Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν είπε σήμερα στον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν ότι η Μόσχα «θα επιτύχει τους στόχους της» στην Ουκρανία «είτε με τη διαπραγμάτευση, είτε με τον πόλεμο», ανακοίνωσε το Μέγαρο των Ηλυσίων μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο ηγέτες.
Ο Μακρόν διαπίστωσε ότι «είναι πολύ αποφασισμένος να επιτύχει τους στόχους του», δηλαδή την «αποναζιστικοποίηση» της Ουκρανίας –όπως την αποκάλεσε ο Πούτιν– αλλά και την αναγνώριση της ανεξαρτησίας της Κριμαίας και του Ντονμπάς, αιτήματα που είναι «απαράδεκτα για τους Ουκρανούς», σύμφωνα με το Παρίσι.
Ο Πούτιν «αρνήθηκε ότι ο στρατός του βάζει τους αμάχους στο στόχαστρο», σύμφωνα πάντα με το Ελιζέ. Είπε επίσης ότι είναι ευθύνη των Ουκρανών «να αφήσουν να φύγει ο πληθυσμός από τις περικυκλωμένες πόλεις», με τον Μακρόν να του απαντά ότι «ο στρατός που επιτέθηκε ήταν ο ρωσικός» και ότι «δεν έχει λόγο να πιστέψει ότι οι ουκρανικές δυνάμεις θέτουν σε κίνδυνο τους πολίτες».
Ο Γάλλος πρόεδρος εξέφρασε επίσης την ανησυχία του για μια ενδεχόμενη επίθεση στην Οδησσό και τόνισε ότι είναι σημαντικό να βρεθεί μια διευθέτηση μέσω διαπραγμάτευσης και να προστατευθούν οι ουκρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις.
Ο Πούτιν είπε σήμερα ότι η εκστρατεία στην Ουκρανία συνεχίζεται με βάση το σχέδιο και δεν θα τερματιστεί μέχρι να σταματήσει το Κίεβο να μάχεται.



